For både familier, nybegynneren og eksperten, her velges ruter etter nivå. Mølmannsdalen har det meste for stisyklisten!

Vi starter i Røros sentrum, og legger inn en liten kikk på Slagghaugan og slaggveien før vi sykler på vei ut til inngangsporten til Mølmannsdalen. Det er et naturreservat som er et populært utfartsted sommer som vinter for rørosinger.  Sykkelturen går i forholdsvis lettsyklet terreng med kjerrevei og stier, målet for turen er den sagnomsuste Mølmannsdalsgården, der vi tar en pause. Er det stemning for det så sykler vi også innom en gammel og åpen fløtarbu som ligger helt nede ved håelva.  Mølmannsdalen har skikkelig artige flytstier som er lette å sykle, så her er det noe for alle. Din guide vil legge opp ruta i forhold til nivå og ønske.

Mølmannsdalen ligger i skogen og passer fint på dager med litt ustabilt vær.  Enkelt terreng.

For hvem?

Turen tar ca. 2 timer inkl. pauser, og passer for alle, spesielt familier!  Her er det også skikkelig utfordrende terreng for stisyklisten, så det kan legges opp til det også om det er ønskelig, her er det stier over alt og for de fleste nivå.

Priser:

500,- pr.person

Minstepris kr 2.000,-

i har sykler til utleie om du ikke har din egen, se under “sykkelutleie”. 50% rabatt på leie ved deltagelse på arrangert tur.

Er det ønskelig så kan det tennes bål på egnet bålplass der lønsjen kan spises, ønskes det så ta kontakt med oss på forhånd!