Hyttetunet ligger rett ved skiløypa midt i Erlidalen som er flott på vinterstid, og midt i et eldorado av stier for sommer og høst.

Vi har 2 anneks og en hytte klar for utleie, du kan booke det her: https://www.inatur.no/hytte/5e31affdc0fd66000316206d/minihytte-pa-troa-hyttetun-i-erlidalen-ved-roros-flott-turterreng-hele-aret

https://www.inatur.no/hytte/6007dac729efed00037d5d3b/hytte-med-anneks-i-vakre-erlidalen-like-ved-roros-flotte-turomrader

Det er et nydelig sted med svært gode turmuligheter sommer som vinter!

Vi har 1 hytte og 2 anneks til utleie. Setertunet ligger i Erlidalen, det er 3 kilometer fra parkering på vinterstid og bilvei helt frem på sommerstid.  Vi har ikke bilvei dit på vinterstid, så her må du ta skia eller trugene fatt!  Det er mulig å leie inn skyss med snøskuter for frakt av bagasje etc. Send gjerne en epost til post@rorosguide.no eller ring på 97761521 for mer informasjon.  Setra ligger ca. 800 moh og i og med at det kjøres skispor på veien hele vinteren så er det ofte vanlig at veien ikke er klar til kjøring før i månedsskifte mai/juni. Veien da normalt sett åpen frem til november/desember.

Hytta og anneksene er fullt utstyr med det du trenger av kjøkkenutstyr o.l.  Det er solpanel for enkel belysning(dårlig effekt av de i de mørkeste månedene) samt oljelamper og selvfølgelig vedovn.  Det er en vannkjølle like ved hyttetunet, samt utedo.Hytta er på ca. 60 kvadrat med kjøkken, stue og 2 soverom.  Anneksene er begge på ca. 20 kvadrat med kjøkken og oppholdsrom i ett samt 1 soverom.

Så ønsker du «back to basic» hytteopplevelse så har du muligheten her!

 

Skiløyper rett ved hytta

Hyttetun

 

Anneks

Hytte kjøkken til stue og det ene soverommet

Ovn kjøkken

Stue