Hyttetunet ligger rett ved skiløypa midt i Erlidalen som er flott på vinterstid, og midt i et eldorado av stier for sommer og høst.

Vi har 2 anneks og en hytte klar for utleie, du kan booke det her: https://www.inatur.no/hytte/5e31affdc0fd66000316206d/minihytte-pa-troa-hyttetun-i-erlidalen-ved-roros-flott-turterreng-hele-aret

https://www.inatur.no/hytte/6007dac729efed00037d5d3b/hytte-med-anneks-i-vakre-erlidalen-like-ved-roros-flotte-turomrader

Det er et nydelig sted med svært gode turmuligheter sommer som vinter!

Vi har 1 hytte og 2 anneks til utleie. Setertunet ligger i Erlidalen, det er 3 kilometer fra parkering på vinterstid og bilvei helt frem på sommerstid.  Vi har ikke bilvei dit på vinterstid, så her må du ta skia eller trugene fatt!  Det er mulig å leie inn skyss med snøskuter for frakt av bagasje etc. Send gjerne en epost til post@rorosguide.no eller ring på 97761521 for mer informasjon.  Setra ligger ca. 800 moh og i og med at det kjøres skispor på veien hele vinteren så er det ofte vanlig at veien ikke er klar til kjøring før i månedsskifte mai/juni. Veien da normalt sett åpen fra til november.

Hytta og anneksene er fullt utstyr med det du trenger av kjøkkenutstyr o.l.  Det er solpanel for enkel belysning samt oljelamper og selvfølgelig vedovn.  Det er en vannkjølle like ved hyttetunet, samt utedo.Hytta er på ca. 60 kvadrat med kjøkken, stue og 2 soverom.  Anneksene er begge på ca. 25 kvadrat med kjøkken og oppholdsrom i ett samt 1 soverom.

Så ønsker du «back to basic» hytteopplevelse så har du muligheten her!

 

Skiløyper rett ved hytta

Hyttetun

 

Anneks

Hytte kjøkken til stue og det ene soverommet

Ovn kjøkken

Stue