En flott tur som går opp mot Skåkåsen, her vil vi ha god utsikt på en klarværsdag! Passer for de som har lite eller litt erfaring med stisykling og tåler noen høydemeter.

Beskrivelse av tur:

Turen er på ca. 20 kilometer med utgangspunkt fra Røros sentrum. Vi starter med en liten sykkeltur gjennom Røros Sentrum der din guide vil fortelle litt om byen før vi setter turen opp mot turmålet.

Sykkelruta går i variert terreng med grusvei de første kilometerene frem til vi kommer inn på stien som fører opp oss over tregrensa.  Avhengig av nivå på deltagerne så kan vi tilpasse turen så vi kommer oss til Skåkåsstenen for en liten rast. (ca. 1 kilometer med litt grovere sti til stenen). Vi bruker ca. 2 timer inkl. pauser avhengig av ønsket tempo og nivå på deltakerne.

For hvem?

For familier med barn fra ca. 12 år og oppover.  Litt erfaring fra stisykling er ikke et must, men en fordel.  Vi vil sykle fra Røros sentrum som er på ca. 620 moh til Skåkåsen som er på ca. 850 moh. Det mest av stigningen er på grusvei og enkel sti.

Priser:

500,- pr.person

Minimumspris kr. 2.000,-

Vi har sykler til utleie om du ikke har din egen, se under “sykkelutleie”. 50% rabatt på leie ved deltagelse på arrangert tur.