Vi har lagt opp turen med start fra vår base ved Røros Hotell.

Vi sykler på asfalt de første 12 kilometerene, med ca. 200 høydemeter stigning. Vi kommer da over tregrensa. Når vi kommer til Storwartz gruver tar vi en liten pause, og din guide vil fortelle litt om området og litt gruvehistorie.

Turen går videre ned gamle Storwartzvei som fører ned til erlidalen, her vil vi sykle til setra vår og spise lunch,  og er det vær til det så koker vi kaffe på bål.  Fra Storwartz og til setra er det ca. 7 kilometer på kjerrevei/sti og grusvei. Vi tar oss god tid med maten før vi setter snuten ned igjen til utgangspunktet, vi vil følge grusvei og litt sti før vi er nede igjen, ca. 6 kilometer.

Totalt er det ca. 26 kilometer og vi beregner ca.4 timer på denne turen inklusive guide og lunch.

For hvem?  Turen passer best for de som er vant til å sykle litt, det er noen høydemeter å forsere og det er noe sti/kjerrevei som kan være litt utfordrende, men 80% av turen er på grus og asfalt, og blir stiene for vanskelige så er det såpass kort at man kan gå av og trille. Vi legger opp fart og tempo etter ønske fra deltagerne, alle skal med og vi tar oss god tid.

Pris:

Kr. 900,- pr.person.

Turen inkluderer guide, enkel lunch og kaffe / saft. Vi oppfordrer alle til å ha med en liten sekk for ekstra skift og drikke. Deres guide har med førstehjelpsutstyr til både deltagere og sykkel.

Du får 50% på leie av sykkel om du ikke har din egen.

Se her: https://rorosguide.no/utleie-sykkel-kano-packraft-vilkar-2/

Vi må ha minimum 5 deltagere for å gjennomføre turen.

Bestilling eller henvendelse gjøres til post@rorosguide.no!

Vel møtt!

 

Røros Guide